Floorcare houdt de vloer mooi en geeft inzicht in kosten

Forbo Flooring introduceert Floorcare voor de zorg

Forbo Flooring lanceert met Floorcare een onderhoudsprogramma voor de zorg dat de vloer niet alleen in perfecte conditie houdt, maar zorginstellingen ook inzicht geeft in de jaarlijkse kosten van het vloeronderhoud. Via een aantal eenvoudige stappen - zoals een inventarisatie door het vloeronderhoudsbedrijf - ziet de klant wat een Marmoleum- of vinylvloer per jaar kost in onderhoud.

Daarnaast biedt Forbo met Floorcare een voordelig onderhoudsprogramma aan (uitgevoerd door deskundige partners), tips om de vloer tiptop te houden en bovendien gaat het onderhoudsprogramma in op de duurzame kant van schoonmaak & onderhoud. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een goede schoonloopzone, die tot wel 95 procent van het stof en vuil bij de deur tegenhoudt. Het resultaat: een mooie, schone, gezonde en veilige vloer.

Bekijk voor meer informatie de brochure Floorcare. Daarnaast kunt u per mail contact opnemen met Rene Treffers, Segment Manager Zorg van Forbo.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie