Nieuw watergedragen droogbouwsysteem: MAGNUM HeatBoard W

Direct toepasbaar en ideaal voor renovaties

In 2018 introduceerde MAGNUM het in eigen huis ontwikkelde elektrische MAGNUM HeatBoard E systeem. Van dit systeem is nu ook een watergedragen versie beschikbaar: MAGNUM HeatBoard W. Dit nieuwe 18 mm dunne systeem is ontworpen voor de 12 mm MAGNUM Tube vloerverwarmingsbuis. Het is direct toepasbaar onder zwevende hout-, parket- of laminaatvloeren en ideaal voor renovaties met een beperkte opbouwhoogte.

Toepassing

MAGNUM HeatBoard W is toe te passen bij harde droge vloersystemen (laminaat, hout en parket). Bij zachte vloerbedekking (tapijt, pvc-laminaat en vinyl) dient er eerst MAGNUM DuoBoard tussen het verwarmingssysteem en de vloerbedekking te worden aangebracht.

Systeemplaten

Via een nieuw gepatenteerd productieprocedé worden voorgevormde aluminium platen verlijmd met High-Density EPS platen. Hierdoor verkrijgt het MAGNUM HeatBoard systeem contact over de gehele vloer en biedt het, in tegenstelling tot vergelijkbare producten, zelfs in de bochten maximale warmteoverdracht. 

Installatiegemak

De ondervloer waarop dit systeem wordt verwerkt dient stabiel, egaal en schoon te zijn. De systeemplaten kunnen als puzzelstukken aan elkaar worden gelegd. Ze zijn tevens eenvoudig op maat te snijden met een hobbymes. Hierna kan de 12mm MAGNUM Tube vloerverwarmingsbuis er eenvoudig worden ingeklemd. De vaste buisafstand hierbij is 12,5 cm. Per 1m2 is ongeveer 8m1 (strekkende meter) MAGNUM Tube nodig. De vloer kan daarna worden afgedekt met de meegeleverde viltlaag waarop de topvloer kan worden aangebracht.

Inhoud verpakking
  • 13 platen (4,8 m2)  
  • Viltlaag (5 m2)
  • Veiligheidshandschoenen
Separaat te bestellen
  • MAGNUM Tube 12 x 1,5 mm
  • MAGNUM verdeler + benodigde aansluitkoppelingen
  • MAGNUM DuoBoard (Bij toepassing van verlijmde of zachte vloerbedekking)
Meer informatie
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie