Beschermende muurverf in meer dan 1000 kleuren

Een oplossing voor elke schildersklus

Of het nu gaat om een schrobvaste muurverf voor binnen of een waterafstotende gevelverf; Mapei biedt met de Master Collection een duurzame en decoratieve oplossing voor elke schildersklus. De verfsystemen van Mapei onderscheiden zich sterk van andere merken, omdat alle producten zijn ontwikkeld op functionaliteit en het behoud van de onderliggende constructie. En dat allemaal verkrijgbaar in meer dan 1000 kleuren.

Master Collection muurverven en coatings

Van eenvoudige watergedragen muurverven voor decoratieve afwerking binnenshuis, hoogwaardige siloxaan- en silicaatverven voor de bescherming van thermisch en mechanisch belaste gevels, tot speciaal ontwikkelde coatings voor de zorg en voedselverwerkende industrie. Voor elke toepassing biedt Mapei passende muurverven en coatings. De collectie muurverven en coatingsystemen van Mapei zijn gemaakt volgens de allerbeste technologieën, bieden een langdurige bescherming tegen vuil en agressieve micro-organismen en hechten perfect op alle soorten ondergronden, zoals metselwerk, pleisterwerk, egalisatiemassa en bestaand schilderwerk. En dat in een zeer breed kleurenspectrum, te mengen met het unieke ColorMap® mengsysteem van Mapei.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de Master Collection muurverven en coatings van Mapei? Informeer naar de mogelijkheden via +31 (0)85 00 69 200, per mail of ontdek het op de website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie