Maximale hygiëne en esthetisch design

Juist nu is het belangrijk het toilet of urinoir aanraakvrij te spoelen, omdat dit de overdracht van virussen via de bedieningsplaat voorkomt. TECE levert hiervoor verschillende slimme oplossingen, zowel voor consumenten als voor openbare toiletruimten. De aanraakvrije bedieningsplaten van TECE combineren maximale hygiëne met een esthetisch design, gebruiksgemak en waterbesparende, slimme techniek achter de wand.

 

 

Designs van glas

Voor wc’s levert TECE de minimalistische bedieningsplaten TECElux en TECElux Mini, beide met een front van echt glas in zwart of wit. Het front heeft geen naden waarin vuil en bacteriën kunnen ophopen. Het aanraakvrij spoelen geschiedt met de sen-Touch. Als een persoon in de buurt van het toilet komt lichten de contouren van de bedieningstoetsen op. De spoeling wordt geactiveerd door een hand even voor de toets te bewegen.

 

 

Nieuw: TECEsolid elektronische bedieningsplaat

Deze heeft een elegant design met afgeronde hoeken en een zeer vlak front. Dankzij de robuuste constructie is deze bedieningsplaat ook geschikt voor openbare ruimtes.

 

Innovatieve sensor uit cameratechnologie

Bij de nieuwe TECEsolid wordt voor het eerst een innovatieve sensor uit de cameratechnologie gebruikt voor het activeren van de spoeling. Deze sensor meet afstanden veel nauwkeuriger dan een conventionele infrarood sensor en kan onderscheid maken tussen bewegingen in de ruimte en hand- en zitposities. Zo wordt onbedoeld spoelen voorkomen en water bespaard. Als de gebruiker vergeet te spoelen, wordt automatisch de veiligheidsspoeling geactiveerd. De nieuwe TECEsolid heeft een geïntegreerd programma voor hygiëne-/intervalspoeling en een automatische logfunctie. Het programmeren geschiedt met een handige app.

 

 

Nieuw: aanraakvrij voor urinoirs

De nieuwe elegante series TECEfilo en TECEfilo-Solid urinoirbedieningsplaten zijn aanraakvrij dankzij de geïntegreerde infrarood sensor. Deze minimalistisch vormgegeven bedieningsplaten passen in diverse ontwerpstijlen en bieden keuze uit een front van roestvast staal, glas of kunststof.

 

Met een speciaal inbouwraam kan het front vlak in de wand worden ingebouwd. Het ontwerp van het front, het materiaal en de kleur zijn harmonieus te combineren met verschillende wc-bedieningsplaten van TECE, zoals de series TECEsquare, TECEsolid en TECEnow.