Oog voor elegantie, liefde voor licht

Minimalistisch en industrieel

Svedex introduceert deze maand haar gloednieuwe deurenserie Form. Een deurenserie met een opvallend slanke en minimalistische uitstraling. Vanuit de gedachte “less is more” zijn de Form deuren ontworpen met als uitgangspunt: een smalle profilering combineren met een minimalistische en industriële look in tijdloos wit. Kenmerkend voor de Form deuren is, dat ze zijn ontworpen met oog voor elegantie en liefde voor licht.

Smalle stijlen en dorpels

De smalle stijlen en dorpels van 90 mm bepalen het unieke slanke ontwerp. In combinatie met de verzonken glaslatten geeft het de deuren een elegant accent. De grote glasopeningen zorgen voor transparantie en veel licht. De bijpassende lijndeuren zijn eveneens uitgesproken door de nieuwe lijnfrezing VLG11. Met deze nieuwe lijnfrezing onderstreept Svedex haar expertise in het ontwerpen en produceren van deuren met lijnfrezingen.     

De collectie

De collectie omvat zes glasdeuren en vijf lijndeuren. De glas- en lijndeuren combineren moeiteloos met elkaar. Met oog voor detail kan er gekozen worden voor slanke garnituren in RVS of zwart met een elegant mini rozet voor de glasdeuren. Alle Form deurmodellen zijn afgelakt met Svedex Superlak®. Deze ongekend duurzame lak is uniek en van een kwaliteit die nergens anders in Nederland te vinden is.

Met de introductie van Form geeft Svedex passend antwoord op de minimalistische woontrend van vandaag. De deurenserie Form is bestelbaar vanaf 1 april 2021. Kijk voor meer informatie op de website!

Foto’s: Svedex binnendeuren

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie