Extra veel licht en ruimte binnen één dag

Met een nieuwe lijn dakkapellen zorgt FAKRO voor nog meer daglicht en extra leefruimte op zolder. De dakkapellen zijn zo gemaakt dat ze binnen één dag te plaatsen zijn. En in veel gevallen ook nog eens zonder vergunning.

 

Bij het ontwerp van de dakkapellen heeft FAKRO licht, ruimte, comfort en duurzaamheid als uitgangspunten genomen. Het resultaat is een intelligente constructie die drie tot vijf keer meer lichtinval oplevert. Hierdoor ontstaat er op een zolderverdieping een zee van licht én extra leefruimte. De dakkapellen zijn zo geconstrueerd dat ze binnen één dag te plaatsen zijn. In veel gevallen kan dit zonder vergunning.

 

Basis, Plus en Lux

Het assortiment is opgebouwd uit drie klassen: Basis, Plus en Lux. Er is keuze uit dakkapellen met twee tot maar liefst tien dakramen. De Plus en Lux vormen een modern alternatief voor de traditionele dakkapel. Beide hebben zowel aan de boven- als aan de onderzijde dakramen. Naast een grote hoeveelheid binnenvallend daglicht bieden deze modellen met twee rijen ramen natuurlijk ook een spectaculair vrij uitzicht.

 

Bedieningsgemak

In de dakkapellen zitten de hoogwaardige FAKRO tuimeldakramen. Deze hebben de standaard kwaliteitskenmerken van FAKRO. Zoals de handgreep aan de onderzijde voor extra bedieningsgemak, een geïntegreerd ventilatierooster en de jarenlange garantie. Andere dakramen zijn ook mogelijk, zoals de unieke uitzet-tuimeldakramen. Consumenten kunnen voor de afwerking kiezen uit verschillende (isolerende) glaspakketten, bedieningsopties en een ruim assortiment zonwering op maat. Voor wie extra bedieningsgemak wil, zijn er ook elektrisch op afstand te bedienen dakramen.