Een betere geluidskwaliteit door CapaCoustic van Caparol

Los geluidsproblemen op en creëer een fraaie ruimte

Materialen als hardhout, natuursteen en glas worden steeds populairder, maar komen de geluidskwaliteit in een ruimte vaak niet ten goede. Daardoor ontstaat steeds vaker de behoefte om deze geluidsproblemen op te lossen. Met name in openbare gebouwen kan een slechte akoestiek buitengewoon hinderlijk zijn.

 
 
Effectief en esthetisch

Verffabrikant Caparol heeft een systeem ontwikkeld dat het mogelijk maakt om achteraf verbetering aan te brengen in een slechte akoestiek. Het akoestische systeem CapaCoustic Melapor absorbeert geluid en levert bovendien visueel een fraai resultaat op. Door hard en onaangenaam geluid te reduceren, ontstaat een vertrouwelijke sfeer waarin mensen elkaar goed kunnen verstaan en niet onnatuurlijk hard hoeven te spreken. Een effectief akoestisch systeem beperkt daarnaast het transport van geluid van de ene naar de andere ruimte. Met CapaCoustic Melapor maakt Caparol het mogelijk om de akoestiek van een ruimte achteraf te verbeteren.
 

Vormen en kleuren

De akoestische Melapor elementen zijn gemaakt van melaminehars en bieden met hun geringe gewicht alle denkbare toepassingsmogelijkheden; om als deelvlakken geluid te absorberen en om visueel voor een fraai en vrolijk resultaat te zorgen. De elementen zijn in verschillende vormen verkrijgbaar en kunnen met een verflaag in alle kleuren worden afgewerkt. Het akoestische systeem kan eenvoudig direct op de ondergrond worden gelijmd of met draadsystemen bevestigd worden. Het product is zowel functioneel als esthetisch een overtuigende oplossing.


Met CapaCoustic Melapor bent u van een betere geluidskwaliteit en een vertrouwelijke sfeer verzekerd, waarin mensen elkaar goed kunnen verstaan - het zij om geconcentreerd te kunnen leren, werken of om gewoonweg te genieten.

Vraag per mail meer informatie aan of bezoek onze website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie