Ecophon Focus ™ Ds combineert superieure akoestiek met een strakke, naadloze look

Eenvoudige montage en integratie van technische installaties

Het Ecophon Focus™ Ds plafondsysteem is al jaren toonaangevend als het gaat om esthetisch design in combinatie met hoogwaardige akoestiek. Focus heeft een verdekt systeem met een symmetrische kantafwerking wat een eenvoudigere montage en integratie van armaturen en ventilatie mogelijk maakt. De zichtzijde van het paneel is afgewerkt met de hoogwaardige Akutex™ FT coating. De panelen zijn eenvoudig te demonteren. 

Toepasbaarheid

Ecophon Focus ™ Ds is speciaal ontwikkeld voor toepassingen waar een verlaagd plafond zonder zichtbare draagconstructie gewenst is, maar waar de individuele panelen toch gemakkelijk demonteerbaar moeten zijn.

Technische eigenschappen

Focus is vochtbestendig: max. 95%, 30°C zonder doorbuiging, vervorming of te delamineren (ISO 4611). Op het gebied van brandveiligheid zijn de panelen getest en geclassificeerd als onbrandbaar (EN- ISO 1182).

Duurzaamheid

Focus is 100% recyclebaar. De kern van glaswol is gemaakt uit 70% gerecycled glas. Het totale gehalte aan gerecycled materiaal is 52%. Lees meer over onze toewijding aan het milieu en onze inspanningen om verantwoord te ondernemen.

Design
  • Strakke uitstraling
  • Hoogwaardige oppervlaktecoating
  • Leverbaar in 20 kleuren
     
Akoestiek
  • Geluidsabsorptie: Klasse A
  • NRC: 0,90
Nieuwsgierig?

Benieuwd naar de verschillende ontwerpmogelijkheden? Bekijk onze website voor inspiratie en  technische eigenschappen.

BIM objecten

Download hier Ecophon BIM objecten in Revit of ArchiCAD om uw plafondontwerp efficiënt te visualiseren, plannen en implementeren.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie