De ‘Winspirator’ van Deceuninck

Knappe online configuratie-tool die informeert, inspireert en sales stroomlijnt.

Onlangs is de online inspiratietool ‘Winspirator’ van Deceuninck live gegaan. Deze geeft de consument de mogelijkheid om zijn woningstijl te kiezen, de bijpassende raam- en deurprofielen te configureren en alle informatie en wensen rechtstreeks naar de gewenste dealer te sturen. De gebruiksvriendelijke 3D-applicatie is bijzonder knap uitgewerkt en perfect mobiel raadpleegbaar. De tool inspireert de consument én informeert de preferred partners van Deceuninck: een absolute meerwaarde voor de sales en service van de Belgische producent van raam- en deurprofielen.

Consument laat zich online inspireren

Het is een duidelijke evolutie van de afgelopen jaren: voordat de consument naar de showroom of dealer stapt, laat hij zich online inspireren. Om dit proces te stroomlijnen en de preferred partners van Deceuninck kwalitatief en efficiënt te informeren, ontwikkelde het bedrijf in samenwerking met 3D-visualisatiespecialist Nanopixel de ‘Winspirator’. Via de website van Deceuninck kunnen consumenten de applicatie opstarten. Op een uitgekiende maar eenvoudige manier gidst de 3D-tool de gebruiker door verschillende stappen. De consument kan zijn huidige of toekomstige woningstijl kiezen en daarna verschillende materialen en kleuren van deur- en raamprofielen in een stijlvolle 3D-visualisatie van de woning passen. In het aanbod zitten het nieuwe Elegant- en Decalu-gamma in respectievelijk pvc en aluminium. De woning kan 360° gedraaid worden en zowel binnen als buiten worden bekeken.

Na de inspiratieronde krijgt de consument de mogelijkheid om alle informatie van zijn (ver)bouwproject te vervolledigen met technische aspecten, zoals aantallen, afmetingen en afwerkingen. Tot slot is er de mogelijkheid om het dossier rechtstreeks naar de dichtstbijzijnde of gewenste dealer te versturen. Extra mooi: de online applicatie is perfect afgestemd op mobiel gebruik. Lees: perfect voor een inspiratieronde vanuit de luie stoel dus!

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie