Snelheid en gebruiksgemak in één

Slidio: de nieuwe schuifwand van Espero

Met de komst van de Slidio schuifwand verzekert Espero, marktleider in de Benelux op het gebied van mobiele wandsystemen, zich van een nieuw product met een nog hoger gebruiksgemak. De schuifwand, verkrijgbaar met zowel glas als andere afwerkingen, stel je namelijk met slechts één handeling op. Ideaal, want daardoor houd je tijd en ruimte over. Begin februari 2021 is de wand leverbaar.

Ruime keuzes

De Slidio schuifwand, uit te voeren met een of twee vleugels, is geheel naar wens af te werken. Je kan kiezen uit onder andere glas, melamine of stof. Ga voor een neutrale tint, een energieke kleur of kies voor een natuurlijk houteffect. De wand is in verschillende uitvoeringen leverbaar: met verschillende diktes (45, 67, 85, 107 en 119 mm), breedtes (950 mm t/m 5000 mm) en geluidsisolatiewaardes (t/m 50 dB). De keuzes zijn eindeloos.

Toepassing

Na jaren testen in praktijksituaties, evalueren en daar waar nodig verbeteren, voldoet ook de Slidio aan de Espero kwaliteit die klanten van ons gewend zijn. We kunnen daardoor met zekerheid zeggen dat de Slidio schuifwanden ideaal zijn in te zetten in ruimtes die nog sneller geopend of gesloten moeten worden. Bijvoorbeeld in kantoorpanden of tussen klaslokalen is dit type schuifwand zeer geschikt.

Foto's: Hans Morren i.o.v. Espero

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie