Solarlux Avalis: de eyecatcher van de woning

Maximale transparantie en royale openings-mogelijkheden

De huidige architectuur stelt hoge eisen aan esthetica en individuele ontwerpvrijheid. Natuurlijk daglicht en ventilatie spelen een steeds prominentere rol en het ´less is more´ principe blijft onverminderd van kracht. Solarlux introduceert een moderne prefab aanbouw met maximale transparantie en royale openingsmogelijkheden.

 
Moderne aanbouw

Met de nieuwe Avalis-oplossing voor een aanbouw met een plat dakconstructie heeft Solarlux een ruimteconcept in haar portfolio dat in de meest uiteenlopende bouwstijlen geïntegreerd kan worden. De basis is een op maat gemaakte, vijfvoudig gelaagde, dampdicht houten dakplaat. Het thermisch geïsoleerde dak met een hoge mate van prefabricatie en lichtuitsparing kan voorzien worden van een elektrisch bediend schuifraam inclusief zonwering. De constructie rust op stalen balken en rvs dragers die zich bevinden aan de binnenzijde, zodat er geen koudebruggen ontstaan. De Avalis maakt een zo groot mogelijke transparantie mogelijk met uitstekende isolatiewaarden en een hoge mate van wind- en waterdichtheid.

Creatieve ontwerpvrijheid

Avalis is verkrijgbaar in twee ontwerpvarianten van het daksysteem: een afgeschuind overstek creëert een smal aangezicht, terwijl de rechte variant de integratie van een verticaal zonweringssysteem mogelijk maakt. Solarlux glazen vouwwanden of de minimalistische schuifwand cero bieden verticale beglazingsopties. Beide systemen passen naadloos in het kubistische ontwerp en openen de uitgebreide leefruimte naar buiten royaal. Zo kan met de Solarlux Avalis een moderne, architectonische uitbreiding van de woonruimte worden gerealiseerd.

Klaar voor de toekomst

Solarlux is ervan overtuigd dat zij met hun huidige productportfolio en know-how kunnen voldoen aan de eisen en wensen van het moderne bouwen. Het advieskantoor in Nederland heeft alle kennis in huis om architecten, projectontwikkelaars en bouwbedrijven van passend advies en bouwbegeleiding te voorzien.

Meer informatie vindt u op de website van Solarlux

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie