Verschillende soorten inlagen in aluminium entreemat

Maatwerk voor uw entree

Bij architectuur is exclusiviteit en een onderscheidend design steeds essentiëler. Om die reden heeft Emco haar profielmatseries Diplomaat en Marschall uitgebreid met de exclusieve Premium-series.

Bij de Premium-series kunt u als inlage kiezen uit meerdere typen schoonloop kwaliteiten in vele onderscheidende kleuren. Zo kunt u met het ontwerp van de entree nog beter aan de wensen van de opdrachtgever voldoen. De verschillende schoonloop inlages bieden naast de vele esthetische voordelen, de beste oplossing uit oogpunt van belasting, loopfrequentie, vocht- en vuilreductie en veiligheid.

Vijf nieuwe schoonloop inlagen

Emco biedt met de Original entreematten verschillende soorten inlagen aan, zoals rubber-, cassetteborstel-, en tapijtstrook inlagen in vele kleuren. Met de Emco Premium entreematten, kunt u nu ook kiezen uit zes verschillende schoonloop inlagen. De succesvolle Maximus-inlage kent u al, daar komen nu de Care-, Conform-, Innova- en Outdoor-inlagen bij. Elke inlage heeft een eigen structuur en is functioneel inzetbaar voor allerlei binnen- en buitentoepassingen. Daarbij biedt de Maximus-inlage de additionele mogelijkheid om een logo of ander ontwerp in uw entreemat te integreren. Dit creëert een extra en positieve merkbeleving voor de opdrachtgever.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie