Comfortniveau tot in twaalf zones te beheren

Resideo Technologies Inc. (NYSE: REZI), toonaangevend wereldwijd leverancier van oplossingen voor comfort in huis en woningbeveiliging, komt met een aantal nieuwe features van het Honeywell Home evohome-systeem. Dit systeem voor slimme zoneregeling stelt consumenten in staat de temperatuur in huis eenvoudig te regelen op locatie of via een app en is met deze nieuwe functies nog slimmer geworden. Dankzij de nieuwe, slimme features van evohome is de draadloze verbonden alles-in-een-oplossing nu geschikt voor bijna elk huishouden en elke toepassing. Zo helpt evohome nog meer huiseigenaren om hun comfortniveau tot in twaalf zones te beheren, vanuit één plek. Daarmee kan het huiseigenaren ook helpen besparen op hun energieverbruik en -rekening.

 

Hieronder de alles-in-een-functies die evohome de slimme keuze maken voor zowel professionele installateurs als consumenten.

 

  • Klaar voor de volgende, klimaatbewuste generatie – een universele zone-oplossing die nu ook te gebruiken is in combinatie met een warmtepomp.
  • Te gebruiken met verschillende warmtebronnen – naast warmtepompen, werkt evohome ook met traditionele en moderne hoogrendement combiketels, stadsverwarming en pelletbranders.
  • Maximaal comfort in elke ruimte, elk seizoen, nu inclusief koelingsfunctie voor warmtepompen – schakel eenvoudig tussen opwarm- en afkoelmodus in elke afzonderlijke zone, voor comfortabele warmte in de winter en koelte in de zomer.
  • Verbeterde ketelprestaties dankzij gepatenteerde technologie – de gepatenteerde Advanced Load Scaling™-technologie beperkt hoge keteltemperaturen en laat de ketel werken in zijn meest efficiënte modus. Dit omvat de mogelijkheid tot het uitschakelen bij warm weer tijdens de overgang tussen winter en zomer.
  • Slim weersafhankelijk – verbeterd zonecomfort en energieverbruik, gebaseerd op de buitentemperatuur, kamertemperatuur en een unieke functie die het warmteverlies in elke ruimte leert.

 

Krzysztof Meinicke, product director EMEA bij Resideo: “evohome biedt een betrouwbare en vertrouwde oplossing voor slimme zoneregeling, die intussen al door zo’n 100.000 installateurs professioneel is geïnstalleerd. De geüpdatete features maken het nu de nóg slimmere keuze.”

 

Resideo's evohome is ontworpen en geproduceerd in Europa, en combineert 130 jaar aan ingenieursexpertise met innovatieve smart home technologie. Zo levert het een oplossing die voor professionele installateurs eenvoudig te installeren is en voor huiseigenaren eenvoudig in gebruik. De slimmere evohome is verkrijgbaar vanaf 12 januari via de groothandel.

 

Meer informatie over waarom evohome de mogelijkheid om comfort in huis te monitoren en te regelen in handen geeft van zowel professionele installateurs als huiseigenaren is te vinden op de website