Een upgrade in prestaties, duurzaamheid én uiterlijk

Dreen®Nxt is de doorontwikkelde versie van de befaamde Dreentegel® van dakspecialist Zoontjens. Dreen®Nxt is een upgrade in duurzaamheid, prestaties én uiterlijk. Vanaf het tweede kwartaal van 2021 levert en installeert Zoontjens dit nieuwe dakbestratingssysteem.


Door intensiever gebruik van buitenruimtes en zwaardere belastingen op het dak, worden steeds hogere eisen gesteld aan dakbestrating. Met een strakkere look, meer kleurmogelijk-heden, duurzamere grondstoffen en een nieuw ontwikkeld lockplate systeem, is Dreen®Nxt klaar voor deze uitdagingen.

 

Stabiel en duurzaam op elk dak

Dakterrassen, dakpaden, daktuinen, dakpleinen, dakvelden of dakparken: Dreen®Nxt is één dakbestratingssysteem voor alle platte daken, voor alle toepassingen. Van klein tot groot, van licht tot zwaar belast. Dreen®Nxt is hét dakbestratingssysteem voor elk plat dak. Met deze strakke tegel van beton en bijbehorend systeem ben en blijf je verzekerd van een stabiel en duurzaam dakterras.

 

Opgesloten systeem

Dreen®Nxt is beschikbaar in de formaten 30×30, 50×50 en 60×40 cm, in verschillende diktes. Dreen®Nxt heeft een uitsparing aan de onderkant van de tegel. Deze uitsparing past precies in een lockplate, waardoor de tegel vast en opgesloten komt te liggen, zowel afschotvolgend als ophogend. Zo kan het tegelveld nooit schuiven of losraken. De waterafvoer is bij Dreen®Nxt gewaarborgd door de sleuven aan de zijkanten van de tegel. De tegel heeft verzonken, afgeronde sleuven, die niet zichtbaar zijn als je op het dakterras kijkt, waardoor een mooi strak lijnenspel op het loopoppervlak ontstaat.


Meer weten over Dreen®Nxt? Ga naar de website van Zoontjens.