Wat kunt u doen om uw lift(en) gezond te houden?

Voorkom drukte en lange wachttijden

Maakt u in deze tijd nog veel gebruik van de lift? Of neemt u, als het kan, liever de trap? Voor liften zijn regels opgesteld waardoor we er – ook in deze tijd – veilig gebruik van kunnen blijven maken. Het begint bij het gebruiken van gezond verstand. Als het gebruik van de lift niet noodzakelijk is, laat dit dan over aan de mensen die er echt afhankelijk van zijn. Zo voorkomt u een te volle cabine, lange wachttijden en is het gemakkelijker om afstand van elkaar te houden.

Daarnaast zijn er nog meer oplossingen om uw lift gezond te houden.

Een schoon interieur was nog nooit zo eenvoudig

Het regelmatig reinigen van het interieur is in deze tijd belangrijker dan ooit. Wij hebben een interieur ontwikkeld dat deze taak nog eenvoudiger maakt. De antimicrobiële coating voor wanden en leuningen zorgt dat bacteriën, virussen en schimmels geen kans maken. Dit is een eerste verdedigingslinie tegen de verspreiding van ziekten door besmette oppervlakken. 

Over de lucht in de lift is de laatste tijd veel te doen geweest. Voor het zuiveren ervan hebben we de KONE Air Purifier ontwikkeld. Deze verbetert de luchtkwaliteit in de cabine – ook met gesloten deuren – door de lucht met behulp van geavanceerde technologie te filteren.

Voorkom technische storingen en ongeplande stilstand (opsluitingen)

Vrijwel elke lift wordt 24/7 gemonitord, maar wij gaan net een stapje verder. We monitoren niet alleen, maar sturen ook een monteur wanneer er een storing of stilstand dreigt. Voordat u de storing heeft opgemerkt, staan wij al voor de deur. Doordat wij onze liften als geen ander kennen is het mogelijk om zelfs de kleinste afwijking te detecteren en te verhelpen voordat deze voor (grote) problemen zorgt.

Deel en informeer

Het informeren van liftgebruikers kan soms een ware uitdaging zijn. Een informatiescherm in de lift kan hierin uitkomst bieden. De beheerder of het VvE bestuur stuurt de informatie naar de schermen en deze verschijnt vrijwel direct. Dit geldt ook voor wijzigingen, na bijvoorbeeld een persconferentie van de regering.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw lift(en)? Kijk op onze website

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie