Voorkom vervelende situaties en overlast

Een poort die niet meer opent of sluit leidt tot vervelende situaties en overlast. Om dit te voorkomen, biedt Heras service oplossingen die uw product in optimale conditie houden.

 

Waarom kiezen voor een service oplossing van Heras?

Met een servicecontract houdt u uw installatie in optimale conditie. We bieden service, reparatie en onderhoud uitgevoerd op Heras en niet-Heras producten, door onze gekwalificeerde monteurs. De service oplossingen van Heras verminderen het risico op storingen, onveilige situaties en onverwachte kosten. Met onze landelijke servicedekking en 24/7 bereikbaarheid, staan wij altijd voor u klaar.

 

  • Service, reparatie en onderhoud van Heras en niet-Heras producten
  • Service oplossingen op maat gemaakt
  • 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar bij schade of storing
  • Landelijke dienstverlening voor uw complete perimeter protection oplossingen
  • Professionele, gekwalificeerde en vakkundige monteurs

 

Kies de dekking die past bij uw situatie

Voor iedere situatie bieden we een passend pakket. Het Essential pakket is onze basisdekking. Met dit pakket garanderen we de veiligheid van uw poort. Wilt u meer zekerheid en is de continuïteit van uw bedrijf belangrijk? Kies dan voor ons Premium pakket, waarin wij u een standaard responstijd van 24 uur aanbieden in geval van storingen. In sommige gevallen is maatwerk nodig, daarvoor bieden wij het Premium VIP pakket. U hoeft deze keuze niet alleen te maken, onze experts adviseren wat past bij uw behoeften en wensen.

 

Meer weten over deze actie?

Als u nu een servicecontract afsluit, dan ontvangt u het 1e jaar geheel gratis. En wanneer u Heras Connect toevoegt aan het gekozen servicepakket, krijgt u Heras Connect ook het 1e jaar gratis. Door het toevoegen van Heras Connect heeft u altijd inzicht in de status van uw poort.

 

Wilt u ook het hele jaar door onze service ontvangen?

U heeft nog tot 31 december de kans om gebruik te maken van onze exclusieve actie op onze servicepakketten.

 

Bekijk de actie!