Slagboom, schuifpoort of speedgate: welke type toegangsbeveiliging past bij uw situatie?

Verschillende manieren om uw terrein af te sluiten

Er zijn allerlei manieren om de toegang tot uw terrein te organiseren. U kunt kiezen uit slagbomen of tourniquets, maar ook voor een robuuste schuif- of draaipoort of een snelle speedgate. Veel bedrijven stoeien met de vraag wat de meest geschikte oplossing is om hun terrein af te sluiten.

Als het gaat over de beveiliging van hun terrein, denken veel bedrijven in de eerste plaats aan hekken, detectie, camera’s, protocollen, bewaking en andere middelen. Een veilige perimeter hangt echter ook af van hoe u de toegang tot uw terrein hebt geregeld. Er zijn diverse manieren om de toegang tot uw buitenterrein te regelen. Denk aan draaipoorten voor voetgangers, slagbomen voor auto’s en poorten om de hele perimeter te sluiten.

De schuifpoort

De schuifpoort is een robuuste barrière die een breed toegangspunt kan creëren. Dat is bijvoorbeeld handig in situaties waarin veel grote voertuigen uw terrein op moeten. Een schuifpoort sluit standaard met een snelheid van 25 centimeter per seconde en de maximale snelheid is 50 centimeter per seconde. Een schuifpoort kan een relatief groot gat in de perimeter afsluiten ten opzichte van een speedgate, maar neemt meer ruimte in beslag dan andere poorten. Grote schuifpoorten kunnen overdag openstaan in combinatie met een slagboom.

In deze blog leggen we de verdere voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden uit en geven we handvatten om de juiste keuze te maken.

Exclusieve eindejaarsactie

Is voor u een schuifpoort de juiste oplossing? Maak dan kennis met de Delta schuifpoort en onze exclusieve eindejaarsactie. De Delta schuifpoort is een betrouwbare, solide en robuuste poort waarvan al meer dan 70.000 zijn verkocht en geïnstalleerd. Kortom, een bewezen staat van dienst! Koopt u dit jaar nog een Delta schuifpoort? Dan ontvangt u van ons een gratis motor upgrade! Meer informatie en de voorwaarden van deze actie vindt u hier.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie