Beveiliging en inrichting van eigendommen

Al meer dan 60 jaar produceert Troax gaaswanden voor de bouw en industrie. Het gamma omvat een reeks modulaire panelen en deuren in gaas- en plaatuitvoering voor diverse toe-passingen (zoals bergingen in appartementen, garageboxen, fietsen-stallingen en opslagruimten voor bijvoorbeeld vuilnis, airco’s, warmtepompen, enz.).

 

 
Drie beveiligingsniveaus

Opslagruimtes bestaande uit veiligheidsgaas bieden een heleboel voordelen. Gaaspanelen zorgen voor doorlatend licht en goede ventilatie, evenals bescherming tegen vandalisme en inbraak. De gaaspanelen kunnen worden aangepast aan de meeste panden en opslagruimtes, ook als de plafonds schuin zijn. Troax biedt ook een variant in volle plaat voor ruimtes die volledig afgeschermd moeten worden en/of waarbij de inhoud aan het zicht onttrokken dient te worden. U kunt kiezen uit drie beveiligingsniveaus; een innovatieve manier om u de meest betaalbare oplossing te bieden. Het Troax systeem Cetus UX550 heeft tevens het Politiekeurmerk Veilig Wonen en biedt u de meest veilige optie.

 

Kleuren

Standaard worden onze materialen voorzien van een grijze epoxy poedercoating in RAL 7037. Voor buitentoepassingen hebben wij een thermisch verzinkte (gegalvaniseerde) variant. Op aanvraag zijn alle andere RAL-kleuren verkrijgbaar.

 

Speciale toepassingen

De panelen zijn tevens inzetbaar voor andere (speciale) toepassingen. Denk hierbij aan esthetische indelingen van kantoren of restaurants, lofts, musea, en meer. Deze wanden hebben ook een praktisch nut en kunnen gebruikt worden om spullen, reclame, schilderijen, ... aan te bevestigen.