Schoonloopmatten maken bezoekers attent op de hygiëneregels

Zet een mondmasker op, blijf op afstand, desinfecteer uw handen: in tijden van pandemie gelden deze drie basisregels voor wie entreehallen, winkels of restaurants bezoekt. Als geheugensteuntje voor bezoekers, klanten en gasten biedt textiel-dienstverlener MEWA passend geïllustreerde schoonloopmatten aan.

 

 

 

De schoonloopmatten zijn bedrukt met afbeeldingen van mond- en neusbescherming, handdesinfectie of 1,5-meter-afstandspijlen en ze herinneren eraan om voorzichtig te blijven. De schoonloopmatten van MEWA Textil-Service bieden dus meteen drie voordelen: ze dienen als afstandhouder, vuilvanger en informatief hulpmiddel in één product. Letterlijk terloops kunnen bedrijven gasten op professionele wijze attent maken op de geldende hygiëneregels en zo de kans op besmetting van medewerkers en bezoekers beperken. De matten zijn ook geschikt voor gebruik binnen: bijvoorbeeld als vuil- en blikvanger vlakbij de dispenser met ontsmettingsmiddel. Dankzij een speciale rugcoating beschikken de matten over een kreukvrije antisliplaag.

 

De informatieve matten zijn verkrijgbaar in koningsblauw en antraciet, in drie verschillende maten en zes verschillende designs. Alle matten kunnen gehuurd worden volgens het principe van ‘textiel sharing’: eenmaal besteld stelt de dienstverlener schone matten ter beschikking. Service-chauffeurs van MEWA halen de vuile matten regelmatig op en leveren ter vervanging schone matten af.

 

Kijk voor meer informatie op de website van MEWA.