Gevelisolatie en schilderwerk

De herfst is in volle gang en de natte periode staat al voor de deur. Maar nat en koud weer hoeft geen reden te zijn om te stoppen met het verwerken van gevelisolatie en schilderwerk - met de juiste technologieën kunt u langer in het najaar doorwerken. Dat scheelt tijd én geld.

 

Sto biedt al vele jaren beproefde oplossingen voor winterbestendige isolatiesystemen. Het nieuwste product uit het assortiment, StoAdditiv QS, maakt veel standaard gevelverven geschikt voor nat en koud weer in een mum van tijd. Door de toevoeging van dit slimme additief, worden gevelverven winterbestendig.


Unieke werking

De unieke bindmiddeltechnologie versnelt de filmvorming op het oppervlak nadat de gevelverven zijn aangebracht met StoAdditiv QS. Onder deze beschermlaag kan de gehele laagdikte van het materiaal doordrogen bij nat en winderig weer. StoAdditiv QS vereenvoudigt locatieplanning en logistiek omdat het snel en gemakkelijk kan worden toegevoegd aan bestaande gevelverven wanneer het echt nodig is.

 

Ruim assortiment

StoAdditiv QS kan worden toegevoegd aan een flink aantal gevelverven, zoals de StoColor X-black, Silco (G), Silco Fill, Maxicryl, Jumbosil en de StoCryl V200. In vijftien liter gevelverf kan één flacon StoAdditiv QS mechanisch worden gemengd met een spindel of mengstaaf. Maar naast winterbestendige gevelverven, biedt Sto ook een speciale verlijming, wapeningsmortel, voorstrijk en pleisterafwerkingen aan. Zo is de meestverkochte pleister, Stolit K/MP, ook verkrijgbaar in een QS-variant, waarmee langer doorgewerkt kan worden dan de gewone variant.

 

Voor meer informatie over de speciale producten uit de QS-assortiment, gaat u naar de website