Webinar Lichtgewicht Bouwen

Met de uitstraling van baksteen

Lichtgewicht bouwen met hoge isolatiewaarde, duurzaam karakter en de uitstraling van baksteen, is een veelgehoorde behoefte in de markt. Dit webinar biedt u inzichten en antwoorden over zowel trends (commerciële afwegingen) als ook mogelijkheden en detailafwerkingen (technische afwegingen). Er wordt aandacht besteed aan de ontwerpfase en de realisatiefase. Kortom, mis dit niet en schrijf u vandaag nog in.

Waarom lichtgewicht bouwen meer aandacht verdient?

Hoge isolatiewaarden, minder milieubelasting, snelle en soepele verwerking en daarnaast veel creatieve mogelijkheden voor architecten. In korte tijd bent u volledig op de hoogte van ‘lichtgewicht bouwen met baksteen’, de technische eigenschappen en de belangrijkste aandachtspunten bij bouwtekeningen. Lichtgewicht bouwen met een combinatie van E-Board en ECO-baksteenstrippen van Vandersanden biedt een van de meest duurzame en fraaie geveloplossingen. Laat u zich inspireren? Het team van Vandersanden staat graag voor u klaar. U krijgt in slechts een uur tijd inspirerende cases, waardevolle informatie en leerzame inzichten.

Welke stijl- en esthetische mogelijkheden biedt lichtgewicht bouwen?
  • Ongekende vrijheden; de voordelen van strippen versus volle stenen
  • Hoeken, overkragingen, reliëf en andere bijzondere detailafwerkingen
  • Hoe draagt lichtgewicht bouwen bij aan architectonische uitstraling?
Zowel nieuwbouw als renovatie en transformatie
  • Nieuwbouw; meer binnenruimte, dunnere wanden en efficiënte isolatie
  • Buitenschilisolatie bij renovatie; nieuwe look en energiewaarde op bestaande gevel
  • Hoe kun je baksteengevels realiseren zonder geveldragers en lateien?
Team Vandersanden nodigt u uit!

Webinar Lichtgewicht Bouwen vindt plaats op vrijdag 20 november, 27 november en 4 december om 9.00 uur. U kunt zich direct aanmelden via deze link!

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie