Nieuwe ontwerpopties met vrijhangend akoestisch paneel Solo Matrix

Creatief ontwerp in verschillende maten en kleuren

De Ecophon Solo-familie vrijhangende eilanden is uitgebreid met het akoestische paneel Solo Matrix. Dit gebruiksvriendelijke akoestische paneel is er in verschillende maten, een nog grotere verscheidenheid aan kleuren en wordt eenvoudig aan het ophangsysteen in het plafond geklikt.

Matrix heeft een uniek vrij zwevend uiterlijk met een ontwerp dat is geïnspireerd op lijnen en rasterpatronen. Solo Matrix biedt nieuwe mogelijkheden voor creatief interieurontwerp.

Kostenbesparend

Ecophon Solo Matrix, “Solo in grid”, is de nieuwste toevoeging aan de Solo-familie. Het akoestische paneel maakt nieuwe manieren van ontwerpen met vrijhangende installaties mogelijk. De Matrix panelen kunnen eenvoudig in plafonds worden geïnstalleerd en gedemonteerd met behulp van het Connect ophangsysteem. De montage en ingebouwde luikfunctie zorgen voor zowel tijd- als kostenbesparing bij grote nieuwbouw- of renovatieprojecten.

Ontwerpprecisie

Matrix is optimaal in grote bouwprojecten waar akoestische plafonds van wand tot wand niet mogelijk of wenselijk zijn. Het semi-verdekte systeem kan in rijen of modules met openingen ertussen worden geïnstalleerd waardoor het plafond een zwevende uitstraling krijgt. Matrix is leverbaar in maar liefst 20 aantrekkelijke kleuren. Het paneel is gemaakt van glaswol met een hoge dichtheid, is volledig recyclebaar en wordt geleverd met noniushangers. Matrix staat voor gebruiksvriendelijke ontwerpprecisie. Door formaten en kleuren te combineren creëer je een inspirerend  plafond wat de geluidsomgeving van binnenruimtes verbetert.

Nieuwsgierig?

Benieuwd naar de verschillende ontwerpmogelijkheden? Bekijk de Ecophon website voor technische informatie of ga naar de NBD productpagina.

« Nieuws overzicht