Moderne productie voor maximale flexibiliteit en snelle beschikbaarheid

HSK-designradiatoren

Woonkamers komen pas echt tot leven door functionele details en design-elementen in vorm en kleur. Ook de installatie van designradiatoren geeft elke ruimte meer behaaglijkheid en karakter.

Het omvangrijke assortiment designradiatoren van de badkamerexpert uit het Sauerland HSK biedt modern design, optimale functionaliteit, het beste verwarmings-vermogen en hoge kwaliteit – niet alleen voor de badkamer. Naast een trendgerichte verscheidenheid aan modellen bieden HSK-designradiatoren de hoogste flexibiliteit bij afmetingen, oppervlakken en aansluitsoorten. De combinatie met hoogwaardige materialen, zoals bijvoorbeeld echt glas, zorgt afhankelijk van het model voor extra uitstraling.

De productie van de HSK-designradiatoren combineert moderne productietechnieken met solide handwerk. Een uitgebreide kwaliteitsborging over alle fasen van de productie – van materiaalinkoop tot verpakking – zorgt voor een hoge productstandaard en maakt een 5-jarige HSK-kwaliteitsgarantie mogelijk.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie