nora by Interface presenteert nieuw design vloerbedekking: noraplan linee

Moderne, rubber vloerbedekkingen met een expressief nieuw design

nora by Interface presenteert een nieuw design vloerbedekking: noraplan linee. Deze rubber vloerbedekking heeft subtiele en licht contrasterende lijnen en is bijzonder geschikt voor openbare ruimtes zoals wachtkamers. Door een palet van natuurlijke en gedempte kleuren zet noraplan linee de toon voor inspirerend design en een rustige sfeer.

Kenmerkend aan de nieuwe collectie is de belijning, die de ruimtelijke dimensies van de omgeving benadrukt. Bovendien maakt het modulaire concept, een kenmerk van alle nora-producten, flexibiliteit bij het ontwerpen mogelijk. Naast standaard banenmateriaal is noraplan linee leverbaar in verschillende plank- of tegelformaten die deel uitmaken van het “nora 4you programma”. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om ruimtes van elkaar te scheiden door het gebruik van de belijning in de tegels.

Duurzaam rubber design

Het dichte oppervlak van nora producten maakt de vloeren duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Uit talrijke certificeringen van internationale organisaties zoals de Blauwe Engel, blijkt dat noraplan linee emissie-arm is en vrij van ftalaat-weekmakers. Deze eigenschappen van de vloer zorgen voor een betere luchtkwaliteit in de ruimte. We zijn verheugd een vloerbedekking te lanceren die past bij de interieurtrends van nu. Tegelijkertijd zijn de vloerbedekkingen van bekende nora-kwaliteit, die functionaliteit, duurzaamheid en eenvoudig onderhoud biedt.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie