Nieuwe nVent RAYCHEM Raystat V5

nVent lanceert nieuwe RAYCHEM Raystat V5 regelaar voor intuïtieve vorstbeveiliging

De nieuwe nVent Raystat V5 controller biedt een complete vorstbeschermings-oplossing voor respectievelijk binnen- en buitentoepassingen en biedt bestekschrijvers, installateurs en gebouweigenaren de nieuwste slimme, energiebesparende winterbescherming.

De nVent RAYCHEM Raystat V5 combineert de functionaliteit van de oudere Raystat-regelaars met nieuwe, verbeterde functies en biedt eenvoudige, gestroomlijnde besturing voor systemen die aan de natuurelementen zijn blootgesteld. De nieuwe regelaar is voorzien van een gemakkelijk afleesbare led-touch-interface en een verbeterde elektrische behuizing voor een betere gebruikerservaring voor zowel installateurs als eindklanten. Met de Raystat V5 kunnen gebouweigenaren ook de meest nauwkeurige en efficiënte oplossing voor hun unieke toepassing kiezen, dankzij de zeer efficiënte PASC- en lijnsensor-bedieningsopties, die in de meest intuïtieve programmeerfuncties zijn opgenomen. Dit helpt om tijd, geld en waardevolle energie te besparen.

“De lancering van onze nieuwe regelaar biedt onze klanten niet alleen een complete vorstbeveiligingsoplossing voor hun gebouw, maar is ook de eerste stap in de introductie van onze geheel nieuwe familie van verbeterde regelaars”, aldus Knut Bittner, Global Product Manager bij nVent. “Bij nVent streven we voortdurend naar het creëren van slimmere, effectievere producten die gebruik maken van nieuwe technologieën om hun volledige potentieel te benutten. De heruitvinding van onze regelaars is geen innovatie op zich, maar een uitdrukking van onze toewijding om de systemen voor onze klanten voortdurend te verbeteren.”

Kenmerken
  • Eenvoudige installatie en programmering van het apparaat
  • Flexibele temperatuurregeling voor vorstbescherming en temperatuur onderhoudssystemen
  • Leiding- of omgevingstemperatuurmeting
  • Proportionele omgevingsgevoelige controle (PASC) voor verbeterde energiebesparing in de omgevingssensor modus
  • Alarmrelais met wisselcontact voor het signaleren van temperatuur- of communicatieproblemen
  • Leidingtemperatuur bewaking met hoog en laag temperatuuralarm
  • Mogelijkheid tot instellen van de functieparameters op voorhand (via usb powerbank)
  • Buitenshuis te monteren (IP 65 rating)
Sensorcompatibiliteit - NTC/PT100 sensor

Raystat V5 wordt geleverd met een standaard 5m NTC sensor (2kOhm bij 25°C). Met een extra sensormodule kunnen oudere Hard 78 & 79 sensoren (PT100) ook op de regelaar worden aangesloten. Dit maakt het mogelijk enkel de oude regelaars te vervangen zonder dat er ook drastische vervangingen van isolatie en bestaande sensoren nodig zijn wanneer een oude regelaar het laat afweten.

Bekijk de website voor meer informatie over nVent RAYCHEM Raystat V5. U kunt ook contact opnemen met Reinoud van Limbeek of een mail sturen naar onze afdeling sales

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie