Terugkijken: zeer geslaagd webinar Geluid

Prettige bijeenkomst

Woensdag 28 oktober heeft het webinar Geluid van GND plaatsgevonden. De organisatie en sprekers hebben het als een zeer prettige bijeenkomst ervaren en hebben hun kennis tijdens het “lunch and learn event” met veel plezier gedeeld. Uit de evaluatie van de kijkers blijkt dat het webinar met een overall score van een 7,8 een geslaagd en een leerzaam evenement is geweest.

Na een inleiding van Nederlandse Stichting Geluidshinder NSG over het belang van geluidwerende deuren hebben adviseurs en experts van Peutz, DGMR en GND garantiedeuren hun kennis gedeeld.

De theorie uit het testlaboratorium is met toelichting op uniforme geluidsdefinities, geluidscategorieën en een adviestabel voor toepassing van geluidwerende deuren, gekoppeld aan de praktijk. Binnen een uur was iedereen helemaal up-to-date en waren alle vragen die via de chat gesteld zijn beantwoord.

Heb je het webinar gemist of niet helemaal bij kunnen wonen, dan is de opname via deze link terug te kijken op de website van GND.

In de toekomst ook een GND-webinar volgen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief GND-actueel.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie