Armstrong Ceiling Solutions versterkt aanbod met oplossingen voor de gezondheidszorg

Internationaal bereik

Als leider in het ontwerp en de productie van innovatieve commerciële plafond-, wand- en ophangsysteemoplossingen heeft Armstrong een internationaal bereik.

Het portfolio van minerale en metalen plafondoplossingen voor de gezondheidszorg biedt essentiële hygiëne-eigenschappen voor de meest uitdagende omgevingen. Aangezien ziekenhuizen zoveel verschillende risicofactoren hebben, zorgt het assortiment ervoor dat er een plafondoplossing is die geschikt is voor elke omgeving - van lage risicozones tot ernstige risicozones.

Het assortiment van Armstrong voor de gezondheidszorg bevat:

  • BioGuard Acoustic OP
  • BioGuard Acoustic
  • BioGuard Plain
  • SaniGuard
  • Metalen BioGuard Plain
Twee nieuwe toevoegingen

De reeds succesvolle collectie wordt uitgebreid: SaniGuard is een ideale keuze voor gemiddelde tot ernstige risicozones, terwijl BioGuard Acoustic OP de perfecte plafondoplossing is voor gebieden met een ernstig en hoog infectierisico. Ze helpen beide het comfort en het welzijn van zowel patiënten als zorgverleners te verbeteren, met stillere, meer ontspannen omgevingen die resulteren in snellere hersteltijden en betere werkomstandigheden.

Bouw een effectieve barrière tegen bacteriën

Bacteriën die zich ontwikkelen op plafonds is een van de grootste gevaren in de gezondheidszorg. De BioGuard coating van Armstrong biedt een antibacteriële barrière in ruimten waar hygiëne en reinheid van het grootste belang zijn en voorkomt de groei van bacteriën en schimmels. Het zeer gladde oppervlak van BioGuard producten beperkt ook de ophoping van stof en micro-organismen. Elk product heeft drie soorten testen om te voldoen aan de Franse standaard NF S 90-351:2013: Kinetica (Cp5), Clean Room (minimaal ISO 5) en Anti-microbieel (M1). Ze worden ook getest op luchtdoorlaatbaarheid (ISO 9972) en verschillende reinigingsmethoden, waaronder weerstand tegen ontsmettingsmiddelen en stoom. 

Een bewezen formule

Het assortiment is samengesteld om de vier risicozones die de Franse norm NF S 90-351:2013 schetst, aan te pakken. Elke zone vereist verschillende behandelingen: dus Armstrong Ceiling Solutions heeft plafondoplossingen ontworpen en gecreëerd om aan alle noodzakelijke eisen te voldoen en de hele zorgomgeving te verbeteren. Van ontvangstruimtes tot operatiekamers, Armstrong heeft een beproefde formule voor elk risiconiveau.


Meer informatie vindt u op de website van Armstrong Ceiling Solutions

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie