WOLF LH-configurator

WOLF heeft een online configurator ontwikkeld, waarmee op elk moment van de dag snel en eenvoudig een luchtverhitter kan worden geselecteerd.

 

Na het kiezen van de variant kan het type met bijbehorende lucht-hoeveelheid, type warmtewisselaar en capaciteit geselecteerd worden. Bij de selectie van de uitblaas toebehoren wordt direct de worp zichtbaar die bereikt kan worden. Daarna kan op basis van de luchtintrede temperatuur en de medium temperatuur de capaciteit uitgerekend worden en kunnen de verschillende batterij types op capaciteit vergeleken worden.

 

Na selectie van de regelaar toebehoren ziet u een datablad van de geselecteerde unit met exacte technische specificaties, zoals luchthoeveelheid en verwarmingscapaciteit bij iedere ventilator-stap.

 

De diverse luchtverhitters uit het assortiment van WOLF zijn te selecteren. Zo zijn er LH, LH-EC, LH-ATEX, TLH, TLH-EC of TLHK, TLHD, TLHD-EC of TLHD-K(-EC) welke ook geschikt zijn voor koeling.

 

Meer informatie?

Wilt u de WOLF LH-configurator zelf ervaren? Neemt u dan contact op met het WOLF team voor meer informatie. De WOLF LH-configurator is te vinden op de website.