Webinar: “BENGT U NOG MEE?”

Duco pakt uit met gratis webinar

Nog 9 weken en dan maakt NEN 7120 definitief plaats voor NTA 8800. De BENG-rekenmethodiek vraagt om een andere benadering van het ontwerp-proces.

Het gratis webinar “BENGT U NOG MEE?” van ventilatie- en zonwering-fabrikant Duco op donderdag 26 november helpt ontwerpers en voorschrijvers daarmee op weg.

BENGT U NOG MEE?

De bouwregelgeving groeit en bloeit, maar wordt eigenlijk vooral strenger. Alle nieuwbouwwoningen moeten tegen volgend jaar voldoen aan de BENG-eisen. De BENG-indicatoren en TOjuli zijn in de branche intussen goed gekend. Maar tijdens het webinar gaat Duco een stap verder.

Uitgewerkte BENG-concepten

Ventilatie-expert Richard Geraerts zet beknopt de krijtlijnen van de nieuwe rekenmethodiek uit en vertelt waaraan de BENG-woningen moeten voldoen. Vervolgens toont adviseur Joy den Hartog welke oplossingen de rekenmethodiek positief beïnvloeden aan de hand van uitgewerkte BENG-concepten.

Cruciale vragen worden beantwoord: “Welke invloed heeft buitenzonwering op de bouwkundige schil? Wat zijn belangrijke TOjuli-remmers? Hoe kan een ventilatiesysteem met zonesturing bijdragen aan BENG? En op welke manier zorgt vraagsturing voor een energiezuinige werking van het ventilatiesysteem?”

Timing & inschrijven

Het webinar is na inschrijving gratis te volgen. Tijdens de live-uitzending is er volop gelegenheid om vragen te stellen via de chatbox. Bent u verhinderd? Dan kunt u het webinar achteraf terugkijken.

Kijk hier voor meer informatie en registreer u voor het webinar.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie