De vernieuwde PCI FT® Extra!

Flexibele tegellijm voor alle keramiek

PCI FT® Extra heeft een vernieuwde receptuur. PCI FT® Extra is een flexibele tegellijm voor alle keramiek met extra voordelen:

- Extra kleefkracht (S1 lijm)

- Extra snel afvoegen (na 8 uur)

- Extra verwerkingsgemak

PCI FT® Extra is binnen en buiten inzetbaar voor wand en vloer. Deze multifunctionele tegellijm is flexibel (S1), heeft een laag verbruik en is al na 8 uur afvoegbaar door de korte uithardingstijd. Vanzelfsprekend heeft de lijm een goede aanhechting en standvermogen en is deze zeer emissiearm. Probeer de PCI FT® Extra nu voordelig uit en ervaar het gebruiksgemak zelf! Vraag uw handelaar naar de actie.

Meer informatie over het product kunt u vinden op de website.

Over PCI

Tot de PCI Groep behoren de merken PCI en Thomsit. PCI biedt oplossingen voor het leggen van tegel- en natuursteenvloeren en bestratingen. En ook voor reparatie van beton, afdichting van bouwconstructies en coating van vloeren heeft PCI overtuigende producten en productsystemen.

Technische ondersteuning

In veel voorkomende situaties heeft u als tegelzetter genoeg aan uw eigen technische kennis en ervaring. Soms is maatwerk en technische begeleiding nodig. Onze adviseurs staan dan paraat om telefonisch of ter plaatse technisch advies te geven. Wilt u één van onze adviseurs spreken? De contactgegevens van de adviseur in uw regio en het telefoonnummer vindt u hier of bel ons kantoor op het volgende telefoonnummer: +31 (0)162 47 66 88.

Blijf op de hoogte van PCI

PCI Benelux is actief op Facebook, LinkedIn, Instagram en YouTube. Wilt u goed op de hoogte blijven van het laatste nieuws, bekijk dan regelmatig onze website en volg ons via de volgende social media kanalen:

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie