Ervaar het nieuwe geluid van stilte

Vent-Axia Mute N

Vandaag introduceert Vent-Axia een nieuwe moderne badkamer- en toiletventilator aan het grote publiek. De vernieuwde Mute is de stilste ventilator in zijn soort, met slechts 12dB(A) bij een debiet van 35m³/h nauwelijks hoorbaar. De Mute is voorzien van twee standen en heeft een debiet van 35m³/h op de lage stand en 75m³/h op de hoge stand. Bij 20Pa weerstand heeft de ventilator nog een debiet van 50m³/h.

 
Ventilatie in vochtige ruimtes

Tijdens het douchen of in bad gaan ontstaat er een grote hoeveelheid vochtige lucht in de badkamer. Ook het toilet houden we graag fris. Een badkamer- en toiletventilator zorgt ervoor dat die vochtige en vervuilde lucht wordt afgevoerd. Zo kunt u schimmel tegengaan en hygiëne op peil houden. Met een goede ventilatie worden vocht en geur afgevoerd en frisse lucht de ruimte ingebracht.

Installatievoordelen

Gemak voor de klant staat bij Vent-Axia centraal; life made easy. Mute N is niet alleen een zeer stille badkamer- en toiletventilator; deze ventilator beschikt namelijk over nog een aantal andere eigenschappen die de installateur en eindgebruiker goede voordelen bieden. Zo zorgt de IPX5 classificatie ervoor dat de ventilator te installeren is vanaf zone 2. Verder maakt de ingebouwde waterpas een snelle en eenvoudige installatie mogelijk. De Mute N is voorzien van een lage druk terugslagklep die ook geschikt is voor plafondmontage. De ventilator heeft een stijlvol en discreet ontwerp en bovendien een zeer laag energieverbruik, slechts 2,7 Watt op de lage stand.

Verschillende uitvoeringen

Vent-Axia heeft een lange traditie van innovatieve producten. De Mute N is de stilste ventilator van Vent-Axia tot nu toe en verkrijgbaar in drie uitvoeringen. De Mute 100 BN is de basisuitvoering zonder sensoren. De Mute 100 TN heeft een instelbare timer en de Mute 100 HTN heeft vochtsensor en vaste timer.

Vent-Axia richt zich op woonhuisventilatie en biedt hiervoor een totaalpakket eigen producten aan. In Nederland levert Vent-Axia haar producten exclusief via de groothandel. Wilt u meer informatie over de nieuwe Mute ventilator of over andere producten van Vent-Axia? Bezoek dan de website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie