Mobiliteitsspecialist met de grootste integrale capaciteit voor liftproductie in Europa

Mobiliteitsspecialist Orona richt zich op het ontwerpen, produceren, installeren, onderhouden en moderniseren van onder andere liften, roltrappen en rolpaden voor zorginstellingen, woongebouwen, commerciële gebouwen en stedelijke omgevingen. Orona is in 1964 is opgericht in het Spaanse Baskenland en is een coöperatie bestaande uit meer dan 30 bedrijven in Spanje, Frankrijk, Portugal, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, België, Nederland, Luxemburg, Noorwegen en Brazilië. Met twee gespecialiseerde fabrieken heeft Orona de grootste integrale capaciteit voor liftproductie in Europa.

 

Orona in cijfers
  • Van elke 10 nieuwe liften die in Europa worden geïnstalleerd, is er één van Orona.
  • Orona heeft meer dan 55 jaar ervaring.
  • In meer dan 100 landen zijn producten van Orona geïnstalleerd.
  • Wereldwijd zijn er 250.000 liften met Orona-technologie.
  • Europa’s grootste productiecapaciteit van volledige liftsystemen.

 

Orona is onbetwist een leidende partij en behoort tot een van de grootste liftleveranciers ter wereld. Toch draait het bij Orona als coöperatie om lokale aandacht en het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten. Als Orona Nederland kennen we een slagvaardige, transparante organisatie met korte lijnen en lokaal bestuur.

 

Meer informatie

Meer weten over wat Orona voor u kan betekenen? Aarzel dan niet om per mail contact met ons op te nemen. U kunt ons ook telefonisch bereiken op nummer (+31) 0172 44 61 16. We vertellen u graag meer!

 

Bezoek de website voor meer informatie over onze producten en service.