AquaTray: design-armatuur met glasplanchet

De AquaTray douchearmatuur is een combinatie van opbergruimte, design en betrouwbare armatuurtechniek.

 

De betrouwbare armatuur van HSK Duschkabinenbau staat garant voor grenzeloos waterplezier en inspireert met een stijlvolle uitstraling en een praktisch planchet van echt glas.

 

Aquatray kan worden ingezet als onderdeel van een doucheset of als zelfstandige veiligheidsarmatuur en worden gecombineerd met andere setcomponenten - een echte aanwinst in elke douchecabine.

 

De AquaTray thermostaatarmatuur overtuigt met een hoogwaardige uitstraling en eenvoudig gebruik. De briljant-witte planchet van echt glas heeft een royaal vlak voor alle soorten douchebenodigdheden. Shampoo en douchegel die los in de douchebak staan of een extra doucherek dat in de tegels moet worden geboord, is niet meer nodig. Tegelijk maakt de veiligheidsthermostaat het doucheplezier bijzonder veilig: met een 38-graden-beveiliging wordt betrouwbaar voorkomen dat de kraan te heet wordt ingesteld.

 

Functionele douchesets

Met de doucheset model RS 200 AquaTray thermostaat zorgt HSK Duschkabinenbau voor gevarieerd en uitgebreid waterplezier. Vanuit de platte, ronde hoofddouche klatert het water als een zachte zomerregen op de douchende persoon. Om voor alle badkamergebruikers een verfrissende douche-ervaring te bieden, kan hij in de hoogte worden versteld en gezwenkt. Optioneel kunnen echter ook verschillende hoofddouches in diverse afmetingen worden gekozen.

 

De design-handdouche Rond zorgt met de drie verschillende straalsoorten Rain, SoftRain en Massage voor een wellness-beleving in iedere woning. De doucheset RS AquaTray thermostaat met stortdouche biedt de gebruikers de mogelijkheid het douchen op een nieuwe manier te beleven. De hoofddouche met Rain- en stortdouchefunctie zorgt voor een verfrissende douche-ervaring en inspireert met het stijlvolle Softcube Design. De design-handdouche AquaSwitch Softcube scoort ook met de drie straalsoorten: Rain, SoftRain en Massage. Bij de montage van de handdouchehouder kan worden gekozen tussen drie verschillende hoogten. Dankzij de hoogwaardige chroomlook passen beide armaturen in elke badkamer. Bijzonder praktisch: anti-kalk-noppen vereenvoudigen en versnellen het schoonmaken van de douchekoppen. Dankzij een verdraaibeveiliging in beide richtingen blijft de doucheslang ook langdurig in model.

 

Flexibel te gebruiken 

De AquaTray veiligheidsarmaturen zijn ook separaat verkrijgbaar als praktische inbouw- en opbouwvariant. Bij de inbouwvariant zijn geen leidingen naar de hoofddouche zichtbaar, omdat deze in de wand worden weggewerkt – vooral optisch een duidelijke opwaardering van de douche. Een ander voordeel zijn de veelzijdige combinatiemogelijkheden: naast verschillende hand- en hoofddouches, kunnen ook hoofddouches of regentraversen in verschillende designs en afmetingen vlak met het plafond worden aangebracht. Wie het eenvoudig wil houden, maar niet wil afzien van de hoogwaardige glasplanchet, kan terugvallen op de AquaTray opbouwvariant, waarop een design-handdouche kan worden aangesloten. Met een optionele handdouchehouder in verschillende designs of met een in hoogte verstelbare douchestang kan het doucheplezier beginnen.