Wc-bedieningsplaten nu ook in trendkleur matzwart

Uitbreiding kleurenpalet Visign for Style

Zwart wordt in de badkamer steeds vaker toegepast als kleurrijk statement. Viega speelt in op deze trend en biedt de wc-bedieningsplaten uit het Visign for Style-programma nu ook in matzwarte uitvoering.

Om zwart kan niemand meer heen. Niet alleen in de leefruimten, maar ook in de badkamer wordt deze trendkleur in 2020 gebruikt om onderscheidende, spannende accenten aan te brengen: elegant, extravagant of puristisch. Net zo gevarieerd zijn de Visign for Style wc-bedieningsplaten van Viega die zich daarmee lenen voor een eenduidige interieurvormgeving.

Vier designvarianten

Visign for Style 20 is een designklassieker uit het Visign bedieningsplaten-programma. In de nieuwste look zijn de contouren van de bedieningsplaat nog scherper en werd de gevoelsbeleving nog beter en de techniek geactualiseerd. De meest opvallende designkenmerken blijven de ronde spoelknoppen in combinatie met de rechthoekige vorm van de bedieningsplaat.

De franjeloze rechtlijnigheid staat daarentegen symbool voor de Visign for Style 21. De asymmetrische verdeling van de vlakken in twee bedienvlakken doet denken aan het design van hoogwaardige lichtschakelaars en is daarnaast volledig zelfverklarend. Het grote bedienvlak is voor de grote, het kleine bedienvlak voor de kleine spoelhoeveelheid.

De enigszins vloeiende contouren en rondingen van de Visign for Style 23 spelen in op de trend naar een emotionele woonomgeving. Fraaie vormgevingsdetails bij deze bedieningsplaat zijn de bedienvlakken die tot de rand van de bedieningsplaat doorlopen. De afgeronde hoeken van de bedieningsplaat herinneren aan de vorm van een smartphone.

Waar normaal gesproken de knoppen van de bedieningsplaat horizontaal naast elkaar staan, heeft de designer bij de Visign for Style 24 voor een andere weg gekozen. De drukvlakken staan hier verticaal onder elkaar wat nog eens esthetisch wordt benadrukt door hun plek in het midden van de plaat en de heldere lijnvoering.

Hoogwaardige uitvoering

De Visign for Style wc-bedieningsplaten worden vervaardigd uit hoogwaardige kunststof en zijn matzwart gecoat. De kleurtoon harmonieert uitstekend met talrijke zwarte armaturen van uiteenlopende producenten. Bovendien is de krasbestendigheid van het gecoate oppervlak in een test succesvol aangetoond: het matzwarte uiterlijk blijft behouden.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie