FaceTracker gezichtsherkenning

Uitbreiding van functionaliteit voor bestaande bewakingssystemen

IDIS FaceTracker verzamelt uit digitale media (waaronder stilstaande beelden en video) tientallen kenmerkpunten van het voorhoofd, de ogen, de neus en de mond, en zet deze om in een numeriek model. Met behulp van aangepaste algoritmen en supersnelle verwerking volgt en analyseert IDIS FaceTracker gezichten in live of vooraf opgenomen videostreams, waarbij ze worden geverifieerd ten opzichte van opgeslagen gezichten met een nauwkeurigheid tot 95%.

Meer dan alleen handhaving

Gezichtsherkenning wordt vaak geassocieerd met handhaving en misdaadpreventie, maar er zijn veel meer (en vriendelijker) toepassingen: trouwe klanten in winkels en horecagelegenheden verwelkomen en belonen bijvoorbeeld, of een extra oogje in het zeil houden bij zorgprojecten en begeleid wonen.

Eenvoudige en betaalbare gezichtsherkenning
  • Registreer gezichten snel en gemakkelijk:
    • Detecteert automatisch gezichten in videobeelden, waardoor het eenvoudig en intuïtief is om personeel of personen van belang te selecteren en te registreren.
    • FaceTracker kan ook gezichten van foto's en video's van derden identificeren en registreren.
  • Herken gezichten terwijl ze bewegen: IDIS FaceTracker analyseert en identificeert snel geregistreerde personen, zelfs als ze door het gezichtsveld van de camera lopen.
  • Identificeer meerdere mensen tegelijk: IDIS FaceTracker kan gelijktijdig maximaal vijf personen per camera identificeren.
  • Bouw voort op bestaande bewakingssystemen: IDIS FaceTracker kan worden geïntegreerd met IDIS NVR's, waarbij de investering en het gemak van een bestaande installatie worden benut.
  • Ontvang waarschuwingen en meldingen in realtime: IDIS FaceTracker waarschuwt gebruikers in realtime wanneer personen van belang worden geïdentificeerd, en verstuurt naar pc's, mobiele apparaten of systemen van derden.

Download voor meer informatie de FaceTracker brochure.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie