Next level intelligente camerabewaking door IDLA

Met IDIS Deep Learning Analytics wordt videobewaking effectiever, efficiënter en vooral veel makkelijker

IDLA staat voor een nieuw soort videobewaking, waarbij gebruik wordt gemaakt van kunstmatige intelligentie en deep learning-algoritmen om voorheen arbeidsintensieve taken uit te voeren. Gebruikmakend van objectdetectie, classificatie van mensen, auto’s en fietsen, inbraakdetectie, rondhang-detectie en krachtige AI-ondersteunde meldingen om de efficiëntie van operators drastisch te verbeteren. En om beveiligingsteams in staat te stellen sneller en beter te reageren op incidenten, bedreigingen en verdachte activiteit..

Objectdetectie
  • IDIS Object Detection-technologie stelt operators in staat om automatisch doelobjecten te identificeren en te volgen door middel van modelleringstechnologie die een vaste achtergrond in de scène creëert, waardoor de detectie en monitoring van bewegende objecten aan de voorkant mogelijk is.
  • In de praktijk kan het het rondhangen en betreden van verboden terrein analyseren en mensen tellen in zowel realtime videostreaming als opgenomen beelden.
Valdetectie
  • IDIS Valdetectie kan een persoon in realtime zien vallen en een melding activeren. Dit zorgt ervoor dat kritieke gebeurtenissen waarbij eerste hulp vereist is, of waarbij onderzoek en het verzamelen van bewijsmateriaal essentieel is, nooit onopgemerkt blijven. De valdetectie stelt operators in de controlekamer in staat om snel en gepast te reageren.
  • Snel en eenvoudig incidenten onderzoeken door al het videobewijs en getuigenverklaringen te verzamelen, archiveren of exporteren.
Schaalbare oplossing in meerdere formaten
  • IDLA vereist slechts een 512x288 pixelinvoer voor verwerking, waardoor alle soorten megapixelcamera's kunnen worden gebruikt, inclusief vaste en PTZ-modellen.
Nauwkeurig in veeleisende omgevingen
  • Zelfs in variabele omstandigheden zoals bij regen, sneeuw en weinig licht, biedt IDLA een nauwkeurig detectieresultaat.
Eenvoudig en kostenbesparend
  • IDLA is beschikbaar via IDIS Solution Suite-videobeheersoftware tegen betaling van een eenmalige licentie zonder lopende jaarlijkse kosten. Er is geen configuratie of integratie met bestaande systemen nodig, waardoor er minder training nodig is.
Aangedreven door de IDIS Deep Learning Engine
  • Het kunstmatige neurale netwerk werkt als het menselijk brein en wordt steeds beter door te leren van big data.
  • Het analyseert enorme hoeveelheden datapunten uit videobeelden van enkele of meerdere camera's.
  • De IDIS Deep Learning Engine vermindert het aantal valse alarmmeldingen aanzienlijk en voorkomt vermoeidheid bij de operator.
  • Het geeft beveiligingsteams een verbeterd situationeel bewustzijn door krachtiger detectie, betere identificatie, eenvoudigere verificatie en snel onderzoek mogelijk te maken.

Meer informatie over IDLA is ook te vinden op de website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie