Dé energierenovatie van een bedrijfshal

Bedrijfshallen zijn goed voor zo’n 25% van het gasverbruik in de utiliteitsbouw en vertegenwoordigen een enorm oppervlak voor het opwekken van zonne-energie.

Wat zijn de laatste inzichten om hallen integraal aan te pakken? Welke opties zijn er om een hal aardgasvrij te verwarmen en hoe wordt het dakoppervlak maximaal benut? En welke technische innovaties zijn nodig om tot de ultieme (energie)renovatie van bedrijfshallen te komen?

Op maandag 9 november, brengt TKI Urban Energy stakeholders bij elkaar om kennis, inzichten, uitdagingen en oplossingen voor bedrijfshallen te delen en  de innovatievragen voor dit type utiliteitsbouw voor de komende jaren in kaart te brengen. Dit hybride evenement vindt zowel op locatie (met 1,5 meter afstand) als online via live streaming plaats.


Dit evenement is interessant voor haleigenaren, bedrijventerreinmanagers, partijen met innovatieve oplossingen, halbouwers, installateurs, zonne-energiebedrijven en gemeentes die bezig zijn met het verduurzamen van utiliteitsbouw voor hun Transitievisie Warmte. Solatube zal aanwezig zijn als gastspreker.


Dit evenement zal zowel op locatie als online via live streaming plaatsvinden vanaf 12:30 tot 17:30 uur met als locatie de Werkspoorfabriek te Utrecht. Bij binnenkomst op locatie is er een inlooplunch. Op locatie worden de regels met betrekking tot corona strikt nageleefd. Hierdoor is er een maximale capaciteit van 30 deelnemers. De bijeenkomst wordt opgenomen, dus later terugkijken is mogelijk. Enkele dagen voor aanvang ontvangt u de specifieke informatie met betrekking tot de locatie en/of een link voor online deelname.


Klik hier om je aan te melden!

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie