RAUTITAN is de toekomst voor veilig drinkwater

Als installateur ben je voor tientallen jaren verantwoordelijk voor de kwaliteit van het drinkwater van je klanten.

Om de kwaliteit van drinkwater op ieder tappunt te waarborgen, is een hoogwaardig leidingsysteem nodig. Met RAUTITAN ga je voor 100% zekerheid.

RAUTITAN biedt een totaalpakket voor een uniek en compleet systeem dat voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van drinkwaterhygiëne. Door de verbindingstechniek, maar ook door de hoogwaardige materialen van het leidingsysteem.

Kiemvrije verbindingstechniek

REHAU maakt gebruik van de gegarandeerd dichte schuifhulsverbindingstechniek zonder O-ring die zorgt voor een kiemvrije verbinding. Daarnaast hebben onze fittingen een gunstige Zeta-waarde (weerstandswaarde). Hierdoor ontstaan in het leidingsysteem geen grote snelheidsverschillen wat weer een gunstig effect heeft op de biofilmvorming en aanwezige sediment. Zo zorg je voor een installatie die het ‘levensmiddel’ drinkwater veilig houdt en dat is essentieel!

Loodvrije installatie

Om te voorkomen dat er lood in het drinkwater terecht komt, heeft REHAU de RAUTITAN RX+ fittingen ontwikkeld. De loodvrije bronzen fittingen hebben dezelfde eigenschappen als klassiek brons, zoals corrosiebescherming. Daarnaast voldoen ze aan de hoogste drinkwatereisen, zowel hygiënisch, als mechanisch. Zo heb je in combinatie met de PE-Xa buizen een complete loodvrije drinkwaterinstallatie.

Ontdek hier alle voordelen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie