Tijdloos, functioneel design

Uitbreiding wastafels populaire O.novo badkamercollectie

Tijdloos en functioneel design; de populaire O.novo collectie van Villeroy & Boch staat voor hoogwaardige kwaliteit en voor een aantrekkelijke prijs. Dit jaar breidt de collectie uit met 8 nieuwe wastafels en fonteintjes met een modern rechthoekig design. Met grote, kleine, ovale en nu ook rechthoekige wastafels biedt de collectie meer flexibiliteit in het indelen van de badkamer of toiletruimte. Zo is er voor elk project een passende oplossing.

De complete O.novo collectie bestaat uit closets, urinoirs, bidets, baden, douchevloeren, wastafels en fonteinen. Zo kan het hele sanitaire gedeelte met één collectie ingericht worden, wat zorgt voor een mooie eenheid.

Geometrische vormen

De O.novo wastafels en fonteintjes zijn gebaseerd op de basisvormen van de geometrie. Kies voor de bekende, klassieke ovale vorm of voor het nieuwe, moderne, rechthoekige design. De wastafels zijn verkrijgbaar in breedtes van 55 cm, 60 cm en 65 cm en geschikt voor inbouw, opbouw en wandmontage. De collectie biedt hiermee een oplossing voor vrijwel elke ruimte en stijl. Dat maakt O.novo uitermate geschikt voor diverse projecten.

Slimme oplossingen

Waar weinig ruimte is, zijn intelligente oplossingen vereist. De O.novo fontein is verkrijgbaar in 50 en 45 cm breed. Daarnaast zijn er drie compacte fonteinen met slechts een breedte van 36 cm. Zo wordt de ruimte in elk toilet of elke badkamer optimaal benut. De fontein kan, voor een mooi geheel, gecombineerd worden met het O.novo randloze diepspoelcloset.

Innovatieve technologieën

De O.novo collectie is te upgraden met diverse innovatieve technologieën. De wastafels en fonteinen zijn optioneel verkrijgbaar met een CeramicPlus toplaag, waardoor vuil en kalk zich amper kunnen hechten. Ook kan er gekozen worden voor een afwerking met AntiBac. Het AntiBac glazuur zorgt ervoor dat de bacteriëngroei met 99,9% vermindert. Zo blijven alle oppervlakken optimaal schoon en fris. Standaard zijn de closets uit de O.novo collectie met DirectFlush uitgerust. De closets kunnen dankzij hun design zonder spoelrand bijzonder snel en grondig tot bovenaan worden gereinigd. 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie