Faber Vloerliften (voorheen Fagro B.V.) stabiliseert en lift al 25 jaar verzakte betonvloeren in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Met een zelf ontwikkeld pompsysteem en een uniek injectiesysteem is zelfs het liften van verzakte vloeren met een tolerantie van 3 mm op 3 meter geen enkel probleem.

 

Een klant in België noemde ons laatst tovenaars. Ik vertelde hem dat wij blij waren met zijn compliment, maar dat ook wij vloeren tegenkomen waar zelfs een tovenaar niets van kan maken.

 

Het gewicht van de Celbeton die Faber injecteert  is ca. 950 kg per m3. De machine maakt zelf het stabiele mengsel (zand, cement, water en aircel) het mengsel is gegarandeerd op het juiste gewicht en blijft dat zowel voor als na het injecteren. Het gewicht van het product wat onder uw vloer gaat is mede bepalend voor eventuele zetting in de toekomst.

 

Faber geeft 50 jaar garantie op het product Celbeton. De klant ontvangt ook een FEV-verklaring inzake het bodembesluit.

 

In de afgelopen jaren is bewezen dat het Faber-injectieproces, het eindresultaat, en de duurzaamheid door geen enkel ander bedrijf te evenaren is! Na 25 jaar ervaring in het liften van betonvloeren is er nu iets nieuws ontstaan: het liften van asfalt. Er is in de laatste jaren steeds meer vraag naar het liften van verzakte asfalt. In de land- en tuinbouw sector maar ook vanuit de vastgoedbranche.

 

Faber denkt dat provincies, gemeentes en wegenbouwers ons de komende jaren zeker gaan uitdagen!

 

Op naar de volgende 25 jaar verzakt beton en asfalt tillen!

Mail Faber Vloerliften voor meer informatie of bezoek de website.