Plug-in voor elektrisch verwarmen

We passen steeds beter op de aarde en schakelen massaal over op elektrisch verwarmen.

Een Plug-in Radiator is volledig elektrisch en uitermate geschikt voor duurzame nieuwbouw en renovatie met zonnepanelen. Dé perfecte aanvulling op vloerverwarming en de warmtepomp. Bevestig de elektrische radiator aan de wand en plug hem in het stopcontact. Zo creëer je in een handomdraai in iedere ruimte van het huis een comfortabel leefklimaat.


Ook mooi meegenomen: In de maanden september t/m december 2020 krijg je gratis kleur op alle Zehnder radiatoren.

All-electric

In een woning van nu zorgt de warmtepomp voor warm water en de vloerverwarming voor comfortabele warmte op de begane grond. Op de slaapkamer en in de badkamer zorgt de Plug-in Radiator voor snelle en comfortabele warmte. Zonnepanelen voor energieopwekking maken van elektrisch verwarmen een duurzame verwarmingsoplossing.

Snel en gemakkelijk

Ophangen, stekker in het stopcontact en klaar. Het aanleggen van verwarmingsbuizen is verleden tijd. Hang de radiator op elke gewenste plek met een stopcontact in de buurt en plaats de draadloze bediening binnen handbereik. Een Plug-in Radiator maakt in korte tijd de ruimte aangenaam warm. ‘Heat on demand’ noemen we dat. En dat is zeer comfortabel.

Breed assortiment

Voor elke ruimte, stijl en portemonnee en in verschillende afmetingen. Ontdek ons breed assortiment aan elektrische designradiatoren. Bekijk hier alle Plug-in radiatoren.

Diverse kleuren

De kleur van een radiator is allesbepalend in het interieur. Wordt het een eyecatcher of gaat hij helemaal op in de ruimte? Kies de kleur die past!

Kies hier je kleur of ontvang de kleurenkaart.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie