Familie Kostense blij met hun plafond

De familie Kostense heeft onlangs een totale renovatie van hun badkamer achter de rug.

Op advies van zijn installateur liet de heer Kostense ook zijn plafond vervangen. Het oude betonnen plafond was voorzien van reliëf en daardoor erg schimmelgevoelig. De heer Kostense: “We wilden graag een onderhoudsarm plafond en verlichting op een andere plek. Ik ben heel tevreden over wat er nu in zit. Deze Florence panelen zijn goed te onderhouden en zo hadden we het ons ook voorgesteld.”

“De Florence panelen blijven mooi en zo hadden we het ons ook voorgesteld”

Schuine wand

Omdat de badkamer een schuin dak had, dat voorzien was van dikke houten geïsoleerde platen en een klein raampje, liet de installateur het plafond doorlopen over de schuine wand. Kostense: “We wilden dat de afwerking van die wand gelijk was met het plafond. Anders kreeg je twee verschillende structuren en dat vonden wij geen fraai gezicht.” Het kleine raampje werd vervangen door een groot dakraam dat met Florence netjes werd afgewerkt.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onderhoudsarme plafondpanelen van Florence? Neem per mail contact met ons op of bel ons op telefoonnummer +31 (0)523 615631.

Wilt u weten waar onze dealers gevestigd zijn? Bekijk dan onze dealerpagina.

Vraag een gratis promotiepakket aan

Benieuwd naar de kleuren en kwaliteit? Vraag hier een gratis promotiepakket aan. Wij zorgen ervoor dat u deze binnen 2 werkdagen ontvangt.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie