Bekijk het eens anders: ELCO's THISION®- & TRIGON® L PLUS

Heb je twee toestellen nodig voor een cascade?

Heeft meer vermogen meer ruimte nodig? En waarom daalt het rendement tijdens de levensduur?  Bekijk het eens anders.

Compact, krachtig en compleet

Vanaf 1 september 2020 beschikbaar in Nederland: Zes wandhangende- en zes vloerstaande verwarmingstoestellen. Vermogensrange 70kW-1.6MW. De meest compacte (cascade)configuratie in zijn klasse. Hoog vermogen op een klein vloeroppervlak. Standaard uitgerust met twee warmtewisselaars*, die onafhankelijk van elkaar werken. Zo beschikken de toestellen over een geïntegreerde back-up, kennen ze een hoog rendement dankzij de rvs warmtewisselaartechniek en een breed modulatiebereik van 1:10. Bekijk het eens anders ...

Eén verwarmingstoestel, twee rvs warmtewisselaars 
  • Cascade-in-cascade: Back-up systeem voor 100% bedrijfszekerheid. 
  • HEX3 Technologie: rvs warmtewisselaar met drie zones. Dé garantie voor hoge rendementen, minimale NOx-vorming en CO-uitstoot tijdens de hele levensduur.
Meer vermogen, minder ruimte
  • Plug & Play: Alle belangrijke componenten zijn inclusief vooraf ingebouwd. Voor besparing op ruimte en installatietijd. 
  • Een krachtig vermogen van 1.6MW  op een klein vloeroppervlak.
Volledig toegankelijk vanaf de voorzijde
  • Service op niveau: Alle belangrijke componenten zijn vanaf de voorzijde op ooghoogte bereikbaar. Voor gemakkelijk onderhoud en snelle service. 
Breed inzetbaar
  • 12 modellen: 6 wandhangend en 6 vloerstaand.

*modelrange XL120 - XL200

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie