Bezoek Soundless Acoustics op ARCHITECT@WORK 2020 in Rotterdam!

Uitnodiging voor ARCHITECT@WORK

Soundless Acoustics nodigt u uit voor de beurs ARCHITECT@WORK in Rotterdam op 16 & 17 september voor een ‘look & feel’ van de nieuwste innovaties voor optimalisering van de ruimteakoestiek. 

Op standnummer 210 toont Soundless Acoustics diverse nieuwe decoratieve en duurzame wandoplossingen voor verbetering van de binnen-akoestiek door het absorberen van overtollig geluid, reduceren van nagalm en het verbeteren van de spraakverstaanbaarheid.

Soundless Acoustics zet in op duurzame, gerecyclede en natuurlijke materialen voor de verbetering van de ruimtebeleving, gezondheid en welzijn door toepassing van natuurlijke en gerecyclede materialen en duurzame productiemethoden!

Zo zijn er diverse oplossingen van een groene wand met 100% natuurlijke mosbekleding op een backing van hoogwaardig geluidsabsorberend katoenvezelmateriaal (gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken) tot robuuste akoestische betonblokken waarbij de oplossing voor geluidsabsorptie, -isolatie en brandwerendheid allemaal in één wand geïntegreerd kunnen worden. Deze Soundblox worden binnenkort op ultra-duurzame (CO2 negatieve) wijze geproduceerd door CO2 uit de lucht te gebruiken bij het productieproces.

Ook is er aandacht voor diverse praktische, decoratieve akoestische oplossingen: zoals een modulair hangsysteem als afscheiding, diverse “mix & match” kleurmogelijkheden en decoratieve akoestische gepersonaliseerde prints of plantenbakken, speciaal toegespitst op de toekomst van de ‘thuiswerk’ cultuur.

Klik op de onderstaande banner voor een gratis toegangskaart:

Bezoek Soundless Acoustics op ARCHITECT@WORK 2020 in Rotterdam!

Wij verwelkomen u graag op onze stand in september!

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie