Hoogvermogen verwarmingstoestellen - vloerstaand en wandhangend - met een vermogensbereik van 70 kW tot 2 MW

De warme band tussen ELCO en ATAG Verwarming biedt mogelijkheden voor utiliteit en industrie.

ELCO is onderdeel van ELCO HEATING SOLUTIONS en wordt in Nederland vertegenwoordigd door ATAG Verwarming.  Sinds de start in 1928 – ruim 90 jaar geleden - heeft het bedrijf veel kennis opgebouwd van hoge vermogens in combinatie met  lage emissies.

Service en kennis staan centraal bij de installatie en inbedrijfstelling van de toestellen, waarbij ook het aftersalestraject een belangrijke rol speelt. Dit wordt met eigen technici uitgevoerd en begeleid.

Eén aanspreekpunt

ELCO ontwikkelt, produceert, verkoopt en biedt service aan grootvermogen verwarmingstoestellen met een vermogensbereik van 70 kW tot 2 MW voor Utiliteit en Industrie. Hierbij wordt veelvuldig gebruik gemaakt van Roest Vast Staal als materiaal voor belangrijke componenten, zoals de warmtewisselaar.

Heel Europa

Er wordt geproduceerd in eigen vestigingen: Met meer dan 2000 werknemers en een omzet van ruim € 320 miljoen worden kantoren, bedrijven en fabrieken voorzien van verwarming, warm tapwater en proceswarmte. In Europa zijn al meer dan 1,7 miljoen verwarmingssystemen geplaatst.

ATAG Verwarming biedt  met de 3 merken ATAG, ELCO en Ariston energiezuinige verwarmingsoplossingen van CV, zon tot warmtepomptechnologie in een vermogensrange van 1,5 kW tot 2 MW.

Meer informatie?

Ga voor meer informatie naar https://nl.elco.net/

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie