De vertrouwde kwaliteit van Svedex deuren, opnieuw uitgevonden

Design en techniek kunnen volgens Svedex perfect samen gaan. Dit is te zien in de traditionele Cameo paneeldeur modellen die zijn uitgevoerd in een compleet nieuw jasje. Deze modellen hebben visueel het traditionele model behouden, maar hebben een vernieuwende uitstraling. Modern en klassiek komen hier feilloos samen. De Cameo stijldeuren zijn hierdoor perfect toepasbaar in elke woning! Er kan gekozen worden voor een getrapt profiel, voor een meer klassieke uitstraling, of een vlak profiel voor een moderne look. Beide profielen zijn ook te combineren met glaspanelen.

 

Vormvast en kleurecht

Cameo deuren worden geproduceerd met een innovatieve 3D freestechniek voor een brede en diepe profilering in de deur met scherpe hoeken. Door de unieke deurconstructie in combinatie met de 3D freestechniek kunnen geen krimpnaden ontstaan. Alles in de gehele deur vloeit namelijk naadloos in elkaar over met de bekende Svedex Superlak®.

 

Al meer dan 65 jaar maakt Svedex vernieuwende collecties en is dé expert als het gaat om afgelakte stijldeuren. Dit dankzij Svedex Superlak®. Ook de nieuwe Cameo deuren zijn voorzien van Svedex Superlak®.

De unieke voordelen van Superlak® op een rij:

  • Ongevoelig voor zonlicht;
  • Zeer duurzaam;
  • Uitermate slijt- en krasvast;
  • Milieuvriendelijk;
  • 10 jaar garantie.


Lees hier meer over Svedex Cameo en Svedex Superlak®