Droge voeten door slim schotbalksysteem

Het regent steeds vaker en harder. Hoosbuien kunnen zorgen voor wateroverlast, zoals overstromingen op straat, in uw tuin en vocht in uw huis. Een mooi duurzaam alternatief voor primitieve zandzakken is het ESEP schotbalksysteem.
 

Tijdelijke waterkering

Om deze overlast te voorkomen levert ESEP complete op maat gemaakte schotbalksystemen. Dit is een ideaal systeem om een tijdelijke waterkering bij afritten, garagedeuren, poorten en deuren te voorzien. Het ESEP schotbalksysteem bestaat uit permanente RVS geleide profielen voorzien van EPDM afdichtingsrubber, geschikt voor montage op of in de wand. Hierin kunnen de lichtgewicht, modulaire aluminium schotbalken eenvoudig worden geplaatst. Het schotbalksysteem zorgt vervolgens voor een vloeistofdichte waterkering.
 

ESEP weet raad met water

Vooral in laaggelegen garages met een hellingbaan en/of kelders kan flinke wateroverlast ontstaan. De afgelopen tijd heeft ESEP veel aanvragen gekregen van bedrijven en woningen waar de garage of kelder is overstroomd.Deze schotbalksystemen kunnen naar wens, tijdelijk, permanent of als noodafsluiting worden toegepast. Wanneer er geen gevaar voor overstroming is kunnen de schotbalken worden opgeborgen en de inrit is weer toegankelijk. 
Desgewenst kan ESEP de schotbalkconstructie op locatie inmeten en/of monteren. De schotbalken zijn verkrijgbaar in een lengte tot 6 meter breed, en zijn waterkerend tot enkele meters afhankelijk van de overspanning.
Meer informatie over de ESEP schotbalksystemen vind u hier of neem contact op met ESEP voor vrijblijvend advies.