Boon Edam lanceert Speedlane Compact beveiligingspoortje

Meest compacte Swing-beveiligingspoortje in assortiment

Koninklijke Boon Edam International B.V., wereldmarktleider in beveiligingsentrees en architectonische draaideuren, lanceerde in juni de nieuwste aanwinst van toegangsoplossingen met medium security niveau: de Speedlane Compact doorloopsluis met toegangscontrole.

Het compacte beveiligingspoortje is ontwikkeld vanuit de vraag uit de markt om ook kleinere bedrijfspanden en bedrijfsruimtes goed te kunnen beveiligen. Het gebruik van de Speedlane Compact zorgt ervoor dat uitsluitend geautoriseerde personen een beveiligde ruimte kunnen betreden. Doordat geavanceerde functies en opties achterwege zijn gelaten, is de Speedlane Compact eenvoudig te gebruiken en installeren, snel te produceren en kan daardoor in korte tijd aan de klant geleverd worden.

Veiligheid werkplek onder druk

Doordat de veiligheid op de werkplek steeds meer onder druk staat, maken meer en meer organisaties gebruik van beveiligingsentrees om zo de veiligheid en beveiliging van hun mensen en bedrijfsmiddelen te waarborgen en verhogen. Daarnaast zorgen de huidige ontwikkelingen rondom de coronapandemie ervoor dat bedrijven zich in toenemende mate de vraag stellen wie er wanneer en waarom binnen een pand of een bepaalde ruimte mag zijn. De Speedlane Compact is zo ontworpen dat deze alle essentiële functies van een beveiligd toegangspoortje bevat, maar dan in compacte vorm. De brede behuizingen van de Speedlane Compact bieden ruimte voor de integratie van veel verschillende technologieën, waaronder biometrische toegangscontrole en  gezichtsherkenning. Integratie van systemen van derden zijn eenvoudig op te nemen en collaboratieve technologie ligt nu nog meer binnen handbereik.

Detectie van misbruik van personen en objecten

Mark de Jong, Product Manager van de portefeuille beveiligingsproducten bij Boon Edam vertelt: “De Speedlane Compact maakt gebruik van geavanceerde algoritmes om tailgating, piggybacking en andere vormen van misbruik op te sporen.” Verder licht hij toe dat de sensoren in het toegangspoortje ook objecten detecteren – zoals personen die met een aktetas of rolkoffer door de doorloopsluis gaan – dat deze als zodanig worden herkend en dat het gedrag van het product zich hier op afstemt. Deze sensoren zorgen ervoor dat het product 100% veilig in gebruik is.

Trendy en premium minimalistisch ontwerp 

 “Qua ontwerp ziet deze doorloopsluis er hypermodern uit en”, gaat Mark verder,“dit is te danken aan de ontwerpfilosofie van ‘premium minimalisme’ die we bij Boon Edam nastreven. We maken gebruik van strakke lijnen om een krachtig en tegelijkertijd elegant statement te maken en dankzij het taps toelopende ontwerp past deze doorloopsluis in elke omgeving. De algehele uitstraling is modern en toch warm, en visueel aantrekkelijk.

 

Belangrijkste kenmerken van de Speedlane Compact
  • Intuïtieve begeleiding van gebruikers
  • Sensoren voor de detectie van tailgating, gebruikersveiligheid en objectdetectie zijn standaard ingebouwd
  • Eenvoudige installatie
  • Royale binnenruimte van de behuizing voor flexibele integratie van toegangscontrolesystemen
  • Materialen van premium kwaliteit
  • Gladde glazen draaideurvleugels
  • Korte V-vormige, taps toelopende behuizing met een ergonomisch en compact ontwerp
  • Flexibele doorgang configuraties (inclusief een brede doorgang voor rolstoelen)
  • Universele en bewezen displaysymbolen 

Meer informatie, brochures en video’s vindt u op onze Speedlane Compact productpagina.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie