Storax Linarte verticale aluminium gevelbekleding

Gevelbekleding met veel ontwerpvrijheid aangeboden door Storax

Met Renson Linarte kunnen gevels of geveldelen afgewerkt worden tot een strak geheel met verticale profielen in verschillende uitvoeringen: zowel binnen als buiten.  Het gevelsysteem biedt veel ontwerpmogelijkheden door de verschillende verticale aluminium gevelpanelen die gebruikt kunnen worden en de integratiemogelijkheden voor o.a. deuren, verlichting, logo’s en blusvoorzieningen.

Linarte is in nagenoeg alle afwerkingen leverbaar, zoals RAL, NCS, kleur- anodisatie en structuurcoating.


Het systeem  bestaat uit individuele aluminium profielen die in verschillende uitvoeringen beschikbaar zijn en eindeloos gepersonaliseerd afgewerkt kunnen worden met invullingen in hout of led-strips.


Door de uitgebreide keuzes en  mogelijkheden, is Linarte perfect geschikt  om de handtekening of visie vorm te geven in het ontwerp van het gebouw. Storax kan hierin ondersteunen met de engineering van het gevelsysteem in DWG of BIM.

De Marquise in Purmerend

De foto’s zijn gemaakt van het  Hoogbouw project De Marquise, dat een  onderdeel  is van het gebied de Kroon in Purmerend. Kroonjuweel ‘Marquise’ is daarvan het meest opvallend en luxueus. Om in het bolwerk thema te blijven heeft de Architect het gebouw een stoer uiterlijk gegeven met de rode bakstenen en het brons geanodiseerde Renson Linarte Gevelsysteem gebruikt om het gebouw ook speels te maken. Storax heeft voor dit project de engineering, levering en montage verzorgd.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie