AJAX Systems, multifunctioneel draadloos detectiesysteem

Chubb Fire & Security biedt speciaal voor woonhuizen en de kleinzakelijke markt het AJAX Systems draadloze detectiesysteem waarin veiligheid, gebruiksgemak en een fraai design zijn gecombineerd.

Het systeem is makkelijk te monteren en kan volledig via een app op de smartphone ingeregeld en bediend worden.

Naast inbraak kan het systeem brand detecteren en maakt het videoverificatie mogelijk. De diervriendelijke bewegingsmelder detecteert de ruimte en de mens, maar negeert huisdieren of tocht. Ook kunnen draadloze rook-, hitte- en CO melders eenvoudig aangesloten worden op het systeem, evenals domotica toepassingen zoals het bedienen van elektrische sloten, poorten, rolluiken, jaloezieën of een garagedeur.

 
Beveiligd tegen sabotage

Alle detectoren zijn beveiligd en beschermd tegen sabotage en verstoring. Ook netspanningsuitval, een detectorprobleem of een onbereikbare server wordt direct gesignaleerd. Na een alarmmelding toont de draadloze PIRCAM direct een foto van de situatie op de smartphone of tablet van de gebruiker. Zo ziet deze direct of het loos alarm is of dat er echt iets aan de hand is.

Bedieningsgemak via een app

Het systeem is eenvoudig te bedienen via een gebruiksvriendelijke app, een PC of tablet. Hiermee is op elk gewenst moment en vanaf elke locatie, waar ook ter wereld, het systeem te bedienen. Wordt het pand verlaten zonder dat het systeem is ingeschakeld, dan krijgt de gebruiker daarvan een herinneringsbericht en kan het systeem alsnog ingeschakeld worden. Heel eenvoudig vanaf afstand.

Fraai design

Alle fraai vormgegeven componenten van dit systeem zijn verkrijgbaar in wit en zwart.

 
Meer informatie

Wilt u meer informatie over het AJAX Systems detectiesysteem? Stuur ons een mail, bezoek de website of bel met Chubb op telefoonnummer 088 112 41 30.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie